Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Město Chrudim vlastními silami letos provádí na úřadě dlouho odkládaný personální audit, který měl odhalit nedostatky v pracovních...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 6 dnů
Pardubický kraj – Ve čtyřech z pěti krajských nemocnic dojde od prosince k omezení provozu. Po včerejší dozorčí radě Nemocnice Pardubického kraje...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 hodina
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (ČSSD) a primátor Jan Nadrchal (ANO 2011) jednali o společných rozvojových projektech kraje a města a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim – Město vypisuje nové výběrové řízení na ředitele a jednatele Městkých lesů Chrudim. Se současným ředitelem se ale dle vyjádření starosty...Celý článek »
vydáno před 5 let 38 týdnů
Pardubice - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) požádal vedení Nemocnice Pardubického kraje a.s. o okamžité zastavení výběrového...Celý článek »
vydáno před 7 let 34 týdny
Pardubice - V krátké budoucnosti nastane další posun v péči o onkologicky nemocné v Nemocnici Pardubického kraje. Přístrojová komise...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Pardubice - Radní Pardubického kraje dali zelenou přípravě projektů centrálních příjmů dvou největších nemocnic v kraji. V ...Celý článek »
vydáno před 7 let 47 týdnů
Pardubice - Rada Pardubického kraje projednala rozvojové záměry pro příštích pět let ve společnosti Nemocnice Pardubického kraje. V letošním...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Pardubice - Nadační fond Naše nemocnice, na který si jeho zakladatelé chtěli přihrát z městského rozpočtu 500 tisíc korun a jehož cílem je...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - V budově místního „berňáku“ padaly hlavy. Stínání úředníků sice proběhlo pouze obrazně, ale i tak si každý, kdo rok co rok nerad platí daně...Celý článek »