Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 týdnů 4 dny
Chrudim – Druhé kolo odchytu a kastrace toulavých koček je u konce. Jak vše probíhá a kolik už jich město Chrudim prostřednictvím útulku odchytilo?...Celý článek »
vydáno před 6 let 40 týdnů
Koho z milovníků čtyřnohé havěti by se nedotkl příběh nebohého maďarského ohaře Retta, který, kdo ví vlastně proč, musel skončit s injekcí v žíle a...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 5 dnů
Chrudim – Je to záležitost plná emocí. Obyvatelé sídliště Na Větrníku o tom vědí své. Bohužel i strážníci, kteří ale měli prakticky bez důkazů od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Před sedmou hodinou večerní vyjeli strážníci do Čáslavské ulice, kde se nečekaně setkal pejskař s kocourem, a ten si nepříjemné setkání,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Chrudim – Chrudimský útulek opět nemá kapacitu pro další nalezené kočky.  V současné době se mají lidé podle informací z útulku v případě nálezu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – V chrudimském útulku momentálně pořád nemohou přijímat až do odvolání další kočky. Aktuálně mají pro kočičí mazlíčky vyhrazené dvě...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Přelouč/Polička – Na oddělení hematologie fakultní nemocnice v Hradci Králové je od neděle 9. srpna hospitalizovaná na jednotce intenzivní péče Lucka...Celý článek »
vydáno před 7 let 30 týdnů
Chrudim/Praha – Významných osobností těsně spjatých s městem není zrovna mnoho. Každý si jistě vzpomene na Josefa Ressela, Viktorína Kornela ze...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Chrudim - Týraná fenka Rosi, jejíž příběh vzbudil velký ohlas, se připravuje na adopci novým majitelem. Po operaci, při níž jí byly odstraněny kožní...Celý článek »
vydáno před 10 let 46 týdnů
Heřmanův Městec/Nový Dvůr - Dnes ve dvě hodiny ráno byli chrudimští strážníci požádáni o spolupráci při umístění psa do útulku v Sečské ulici....Celý článek »