Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 týdnů 2 dny
Chrudim – Do pověření starosty Františka Pilného (ANO 2011) spadá mimo jiné také chrudimský odbor kultury. Zeptali jsme se ho proto, jestli sám...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 4 dny
Chrudim – Úspěšný profesionální orchestr Barocco sempre giovane letos oslaví 20 let na koncertních pódiích. Kromě koncertů u nás i v zahraničí se...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 1 den
Pardubice – V hudebním sále pardubické radnice vystoupí společně světově uznávaný italský tenorista Paolo Lardizzone a oblíbená česká sopranistka...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Již druhý koncert Nasavrckého hudebního léta se uskutečnil v zámeckých výstavních prostorech. Tentokrát vystoupila Veronika Rauchfussová....Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Rádi byste si rozšířili obzory, nebo dokonce máte rádi progresivní nekomerční hudbu? U příležitosti dernisáže výstavy v Galerii ART Chrudim...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Nasavrky – Pokud se chcete ještě než spadne listí pokochat pohledem na krásný zářivě žlutý kaštanový sad, vyražte už tuto sobotu na farmářské trhy a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim/Nasavrky – Možná přijdou i o řidičák. V posledních zářijových týdnech je to jedna policejní akce za druhou. Policie měří a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Nasavrky – V sobotu 25. a v neděli 26. září od 10 hodin bude otevřena včelařská škola, aby nabídla všem zájemcům nejen prohlídku areálu,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Jedenáctinásobný držitel Ceny Anděl v kategoriích Zpěvák roku a Zpěvák čtvrtstoletí Dan Bárta se skupinou Illustratosphere...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Nasavrky – Země Keltů otevírá své brány 30. a 31. července všem těm, kteří se chtějí účastnit již 15. ročníku mezinárodního festivalu keltské kultury...Celý článek »