Chrudimské noviny Velká soutěž o nejlepší chrudimské tablo

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Velká soutěž o nejlepší chrudimské tablo

Redakce Chrudimských novin se rozhodla, že dá příležitost lidem ze širokého okolí, aby do tohoto hodnocení vstoupili a pomohli nám najít nejlepší a nejnápaditější chrudimské tablo. Pravidla jsou jednoduchá. Podívejte se na první stranu našich internetových novin a vyberte si v soutěži o Nejlepší maturitní tablo a pak už jen zvolte to, které se Vám nejvíc líbí. Každý může hlasovat vždy jednou denně a na konci měsíce se všichni dozvíme, která chrudimská maturitní třída se stane vítězem.

A cena? Velká párty pro celou třídu a jejich přátele u bazénu v hotelu Jezerka. Každý maturant z vítězné třídy dostane navíc voucher v hodnotě 500,-Kč a může tak ve společnosti svých přátel či přítelkyň strávit odpoledne a podvečer na velké bazénové párty s hudbou, drinky a příjemnou společností v největším hotelu v našem okolí.

Takže, dejte se do klikání a už se na vás všechny těšíme. A aby jsme neošidili i vás ostatní, připravujeme z této velké párty i reportáž s rozhovory s maturanty o všem možném.

Tabla jsou zde

 

Princip soutěže
  1. Soutěž vyhlašují Chrudimské noviny.
  2. Čtenáři mohou zasílat svoje fotografie prostřednictvím webových stránek www.chrudimskenoviny.cz.
  3. Fotografie musí odpovídat tématu vyhlášené fotografie.
  4. Čtenáři mohou dát vybrané fotografii hlas.
  5. Nejlepší tablo bude ohodnoceno uspořádáním velké párty pro vítěznou třídu v Hotelu Jezerka
  6. Vítěz bude informován emailem nebo telefonicky.
Harmonogram soutěže
  • NAHRÁVÁNÍ FOTOGRAFIÍ - 18.5..2012 - 30.5.2012

Pravidla soutěže

  1. Soutěžní fotografie musí odpovídat tématu soutěže. O tom, zda přihlášená fotografie vyhovuje podmínkám soutěže, rozhoduje redakce Chrudimských novin.
  2. Každý soutěžící může poslat max. 1 fotografii.
  3. Maximální velikost souboru nesmí přesáhnout 4MB.
  4. Účastník soutěže musí být autorem přihlášených fotografií. Zasláním fotografií do soutěže účastník soutěže potvrzuje, že má vypořádána veškerá práva s osobami, které jsou na fotografii zobrazeny, a disponuje veškerými právy k těmto fotografiím.
  5. Fotografie přihlašuje autor pod svou přezdívkou, pod kterou chce fotografii uveřejnit. U každé fotografie uveďte její název. Autor dále uvádí své občanské jméno, emailovou adresu a telefonní kontakt. Přihlášením do  soutěže dávají soutěžící souhlas se zpracováním a uchováním svých osobních údajů na dobu neurčitou, a to k zajištění účasti v soutěži. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Neúplně označené práce (s chybějícím názvem, jménem autora apod.) nebudou do soutěže přijaty.
  6. Vítěz soutěže bude informován emailem a telefonicky. Pokud se redakci nepodaří vítěze soutěže zastihnout do 14 dnů od prvního pokusu, výhra přechází na soutěžícího na druhém, respektive třetím a případně dalším místě.

Hlasování

Hlasovat může kdokoliv, registrace není nutná. Každý může dát hlas 1x za den.

Lukáš Pleskot

Reklama